Műszereink

A megbízható és gyors vizsgálatok elvégzéséhez elengedhetetlen fontosságú a korszerű labortechnika, ezért modern műszereket és berendezéseket alkalmazunk.
Érdeklődjön!

A műszerberuházásaink és a fejlesztéseink során is a legfontosabb szempontok között a megbízható és költséghatékony megoldásokat részesítjük előnyben, hogy kimagasló szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

A laboratóriumban megtalálhatóak a klasszikus analitikai vizsgálatokhoz szükséges egyszerű laboratóriumi eszközök, mintaelőkészítő berendezések, mint például a nagynyomású mikrohullámú feltáró-berendezés, illetve nagyműszerek, ahol kiemelkedő jelentőségű az induktív csatolású plazma tömegspektrométer.

A vizsgáló laboratórium Debrecen városában üzleti partnerei, közületek és magánszemélyek részére egyaránt rendelkezésére áll.

A klasszikus vizsgálatok területén korszerű spektrofotométert alkalmazunk, amellyel megbízható és gyors eredményeket tudunk előállítani. A rutinvizsgálatainkat folyamatosan fejlesztjük célirányos analitikai eljárásokkal, eszközökkel a hatékonyság és elégedettség érdekében.

Szolgáltatások

Környezetvédelemmel összefüggő laboratóriumi vizsgálatok elvégzésén túl rutinszerű, illetve speciális vizsgálatok elvégzésével állunk rendelkezésére, szükség esetén szaktanácsadással.

Bővebben

Működjünk együtt!

Partnerek vagyunk a probléma megoldásában.