Rólunk

Debreceni székhelyű laboratóriumunk korszerű technikákat és folyamatokat alkalmaz annak érdekében, hogy Ügyfeleink minél megbízhatóbb adatokhoz, ismeretekhez jussanak, így elérve magas elégedettségi szintet.
Érdeklődjön!

A 2000-es évek elején egyre magasabb elvárások alakultak ki a környezeti minták analízisére vonatkozóan, ezért ezen a területen az ANALAB Kft. 2004-ben elkezdte a tevékenységét a Debreceni Egyetem szakembereivel, ami kimagasló hozzáadott értéknek számított akkoriban. Alapvetően magas szaktudást igénylő területet képviselünk.

A vállalkozás környezetanalitikai mérési szolgáltatásokra, szakmai elemzések összeállítására, valamint környezetvédelmi problémák megoldása során szakértői tevékenység végzésére, illetve szervezésére jött létre. A cég a víz- és talajanalitika területén a klasszikus és műszeres analitikai kémiai vizsgálati módszerek széles skáláját kínálja, ami magában foglalja a minták szabvány szerinti rutinjellegű, illetve szükség esetén speciális igények szerint kidolgozott, egyedi módszerek alapján történő vizsgálatát.

A laboratóriumi vizsgálatok mellett az alábbiakban is tudunk segíteni:

  • Szakmai tanácsadás.
  • Hatástanulmányok összeállítása.
  • Analitikai kémiai és egyéb vizsgálati módszerek kidolgozása, adaptálása, beállítása.
  • Alkalmazott analitikai kémiai és környezeti kémiai kutatások.
  • Akkreditált mintavétel az ország bármely területén
  • Bakteriológiai vizsgálati szolgáltatások

Munkatársaink

A laboratórium a működése során a harmonikus és hatékony kapcsolatokat és folyamatokat tartja a legmeghatározóbb tényezőnek. Épp ezért az egyének fontossága és az értékük alapvető.

Bővebben

Hírek/Pályázatok

Projekt: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00207

Bővebben

Működjünk együtt!

Partnerek vagyunk a probléma megoldásában.